Villapark Uithofslaan – De Uytwijck

adminNieuws, Woningbouw

Tussen Zee en Stad.

V illapark Uithofslaan is landelijk en groen wonen tussen zee en stad. Weilanden, water en een oude boomgaard en een groenstrook die doorloopt tot aan zee bepalen het karakter van dit mooie woongebied.
De wijk is kleinschalig, samenhangend en overzichtelijk. Hier worden uitsluitend villa’s en vrije sector-woningen van hoge kwaliteit gebouwd.
De Uytwijck is de entree van Villapark Uithofslaan, u vindt hier ruime 2 onder 1 kap en 4 onder 1 kap woningen, met de achtertuin grenzend aan het water en parkeren op eigen grond. Elke woning heeft zijn eigen berging, aangebouwd of in de diepe achtertuin.
De woningen hebben een herkenbare rijke architectuur met ruime overstekken, fraaie metselwerk accenten, verschillende kleurstellingen, een uitgebouwde entree bij de hoekwoningen en extra brede verdiepingen bij de tussenwoningen. De ideale gezinswoning, compleet aangeboden inclusief keuken, sanitair en tegelwerk, maar uiteraard met ruime mogelijkheden om uw individuele wensen in te passen.  Standaard is er vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping,
Comfort en een constante temperatuur waar dat wenselijk is en snel warm of juist koeler op de slaapkamers wanneer dat nodig is. De woningen zijn zeer energiezuinig en standaard reeds voorzien van zonnepanelen.

Architectuur: Alexander Nowotny
Programma: 22 nieuwbouwwoningen
Oprdachtgever: Vink
Start bouw: 2016